Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ικανοποιημένη η Amazon από τα νούμερα του The Lord of the Rings: The Rings of Power, σύντομα επίσημες ανακοινώσεις για τρίτη σεζόν

*
Η επικεφαλής της Amazon MGM Studios Jennifer Salke αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες για το The Lord of the Rings: The Rings of Power, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεθέασης της 2ης σεζόν και σε τί κατάσταση βρίσκεται η 3ης σεζόν.

Σε συνέντευξή της στο Variety, η Salke μίλησε για τις αντιδράσεις της 2ης σεζόν, αναφέροντας πόσοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα νέα επεισόδια από την επιστροφή της σειράς τον Αύγουστο του 2024.


«Τούτου λεχθέντος, πάνω από 70 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτό το σημείο έχουν ασχοληθεί από την έναρξη της 2ης σεζόν», δήλωσε ο Salke σχετικά με την τηλεθέαση. «Και αν κοιτάξετε τη μακροπρόθεσμη πορεία, που είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτή η εταιρεία βλέπει ένα περιουσιακό στοιχείο όπως αυτό, πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε αυτό το franchise . . . Υπάρχουν πάνω από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολουθούν και ασχολούνται με τη σειρά. Οπότε αισθάνομαι πολύ καλά. Νομίζω ότι όλοι μας αισθανόμαστε».

Η τηλεθέαση της 1ης σεζόν έφτασε περίπου τα 150 εκατομμύρια άτομα, οπότε η Salke ελπίζει ότι η 2η σεζόν θα πλησιάσει τελικά αυτό το νούμερο.

Η Amazon είχε αρχικά ένα σχέδιο 50 ωρών για το «The Rings of Power» και σύμφωνα με τον Salke, η πρόταση αυτή δεν έχει αλλάξει, πράγμα που σημαίνει ότι η ανανέωση της 3ης σεζόν είναι πιθανότατα καθ' οδόν.

«Δεν το νομίζω», δήλωσε ο Salke όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις αλλαγές στο σχέδιο των 50 ωρών. «[Αυτή] η δέσμευση δεν είναι ποτέ αυτό που οδηγεί αυτό που κάνουμε. Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε τη σειρά όσο βλέπουμε ότι οι παγκόσμιοι πελάτες την αγαπούν και την παρακολουθούν - είναι μια επιχείρηση. Προφανώς, χρειαζόμαστε ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων που να δίνουν το παρόν. Και υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, οπότε δεν υπάρχει καμία συζήτηση για το αν η σειρά θα συνεχιστεί ή όχι».

Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκαν αναφορές ότι η σειρά του Prime Video ήταν «στα πρόθυρα» ανανέωσης για τρίτη σεζόν και η επίσημη ανανέωση αναμένεται κάποια στιγμή στα τέλη του μήνα. Οι showrunners JD Payne και Patrick McKay φέρονται να έχουν ξεκινήσει τις εργασίες για την τρίτη σεζόν ακόμα και χωρίς την ανακοίνωση της ανανέωσης.

Η 2η σεζόν του Rings of Power ολοκληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου. Όλα τα επεισόδια είναι πλέον διαθέσιμα για streaming στο Prime Video.

(Πηγή: Variety) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*