Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Warner Bros. Television ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά 300

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Warner Bros. Television ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του 300. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο, λέγεται όμως πως ίσως αποτελέσει το prequel της ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Zack Snyder. Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, λέγεται ότι ο Snyder βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει τη σειρά, ενώ αναμένεται να είναι και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Wesley Coller.

Το 300 ξεκίνησε το 1998 ως σειρά comic books της Dark Horse, δημιουργημένη από τον Frank Miller και τη Lynn Varley. Η ταινία του Snyder έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2007 και κρίνεται ως επιτυχημένη.


Διαδραματίζεται το 480 π.Χ. κατά τη διάρκεια των Περσικών Πολέμων και χρονολογεί την ιστορική μάχη στις Θερμοπύλες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*