Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η voice actress του Ash Ketchum μοιράζεται τη συγκίνησή της μετά το τελευταίο επεισόδιο του anime Pokémon (video)

*
Το τελευταίο επεισόδιο της anime σειράς Pokémon έφερε συγκίνηση σε όλους, αλλά και στην Αγγλίδα voice actress του Ash Ketchum, την Sarah Naotchenny. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε πρόσφατα από το Netflix και για να το γιορτάσει με τους fans, η voice actress μοιράστηκε την αντίδρασή της μετά την τελευταία σκηνή της σειράς, όπως γυρίστηκε στο στούντιο του dubbing πριν από μερικούς μήνες. Το video εμφανίστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter/X και στο οποίο φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα μετά το τέλος της περιπέτειας του δημοφιλούς ήρωα. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως είναι τόσο φορτισμένη συναισθηματικά που δεν ξέρει αν θα μπορέσει να το δει ολοκληρωμένο με τη μουσική και τα εφέ. Στη συζήτηση στο σχετικό post μπήκε και η original voice actress Veronica Taylor, η οποία δήλωσε πως ήταν τιμή της που συνεχίστηκε η σειρά και κατέληξε όπως κατέληξε. Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα και τα σχετικά tweets στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*