Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Victoria Justice πρωταγωνιστεί σε ένα σαδιστικό παιχνίδι επιβίωσης στo Depravity (trailer)

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για το Depravity, τη νέα της ταινία θρίλερ με θέμα τρεις γείτονες που ξαφνικά εμπλέκονται σε ένα σαδιστικό παιχνίδι επιβίωσης. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η πρώην πρωταγωνίστρια του Nickelodeon Victoria Justice (Victorious, Eye Candy) ως μία από τους τρεις ενοίκους.

«Όταν τρεις ένοικοι υποψιάζονται ότι ο απομονωμένος γείτονάς τους είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, εισβάλλουν στο διαμέρισμά του μόνο και μόνο για να αποκαλύψουν μια κρυμμένη περιουσία σε κλεμμένα έργα τέχνης», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας. «Αλλά η ανακάλυψή τους μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς παγιδεύονται σε ένα σαδιστικό παιχνίδι επιβίωσης, όπου κάθε γωνιά κρύβει έναν νέο τρόμο. Αποφύγετε τον δολοφόνο ή γίνετε το επόμενο θύμα του».


Το Depravity θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση ή αγορά στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Paul Tamasy. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Taylor John Smith (Where the Crawdads Sing), Devon Ross (Irma Vep), Alex Roe (The 5th Wave), Adam Lazarre-White (The Old Way), Sasha Luss (Anna) και Dermot Mulroney (Scream VI).

Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Lyza Anderson, Dorothy Aufiero, Scott Clayton, Jordan Gertner, Gary Hirsch, Wych Kaosayananda και Paul Tamasy. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Tyler Gould, Matthew Helderman, Phil Hunt, Adam Zachary Smith, Stephen Stapinski και Luke Taylor.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*