Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεοπτική σειρά God of War “ξεκινάει από το μηδέν”, με την αποχώρηση των εκτελεστικών παραγωγών

*
Χάος στα παρασκήνια της νέας σειράς God of War, μετά την αποχώρηση των showrunners και εκτελεστικών παραγωγών Rafe Judkins, Hawk Ostby και Mark Fergus. Η τηλεοπτική διασκευή του παιχνιδιού είχε “έτοιμα σενάρια”, παρόλα αυτά η Amazon και η Sony αποφάσισαν πως ήθελαν κάτι πολύ διαφορετικό.

Οι Creative Directors και μέλh της Santa Monica Studios Cory Barlog και Yumi Yang , καθώς και οι Asad Quizilbash, Carter Swan και Roy Lee της PlayStation Productions και Vertigo παραμένουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποιος θα αναλάβει τον ρολό του πολυαγαπημένου Kratos.


Η σειρά ανακοινώθηκε το 2022 μέσω του Amazon Prime Video, αλλά η καταστροφική καθυστέρηση σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια το λιγότερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*