Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τέταρτη σεζόν του Slow Horses μάς φέρνει την επόμενη αποστολή για την ομάδα του Gary Oldman

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Slow Horses, την επερχόμενη επιστροφή του επιτυχημένου κατασκοπευτικού θρίλερ, προϊδεάζοντας για το τι θα ακολουθήσει για την ομάδα κατασκόπων του βραβευμένου με Όσκαρ Gary Oldman.

«Η σειρά είναι ένα σκοτεινό χιουμοριστικό δράμα κατασκοπείας που ακολουθεί μια δυσλειτουργική ομάδα Βρετανών πρακτόρων πληροφοριών που υπηρετούν σε ένα κακόφημο τμήμα της MI5, γνωστό χωρίς αγάπη ως Slough House», αναφέρει η νεότερη σύνοψη της σειράς. «Η 4η σεζόν ανοίγει με μια βομβιστική επίθεση που πυροδοτεί προσωπικά μυστικά, κλονίζοντας τα ήδη ασταθή θεμέλια του Slough House.»


Η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του Slow Horses είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, με το πρώτο επεισόδιο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο εβδομαδιαίως, κάθε Τετάρτη έως τις 9 Οκτωβρίου, στο Apple TV+. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Jack Lowden, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan και ο υποψήφιος για Όσκαρ Jonathan Pryce, μαζί με τα νέα μέλη του καστ της 4ης σεζόν Hugo Weaving, Joanna Scanlan, Ruth Bradley, Tom Brooke και James Callis.

Το σενάριο υπογράφει ο σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός Will Smith (Veep), ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Saul Metzstein. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning, Emile Sherman, Douglas Urbanski, Gail Mutrux, Jane Robertson και Graham Yost. Πρόκειται για μια παραγωγή της See-Saw Films. Πριν από την 4η σεζόν, η σειρά είχε ήδη εξασφαλίσει την ανανέωση της 5ης σεζόν από την Apple, καθιστώντας την μία από τις μακροβιότερες σειρές της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*