Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τελευταία σεζόν του Good Omens θα επιστρέψει με ένα μόνο (μεγάλο) επεισόδιο

*
Η τρίτη και τελευταία σεζόν του Good Omens στο Prime Video θα επεκτείνει -ή ίσως συρρικνώσει- τον ορισμό της «σεζόν» από τηλεοπτική άποψη, αλλά τουλάχιστον θα μας δώσει ένα ικανοποιητικό τέλος στην ιστορία των αγαπημένων χαρακτήρων.

Ο streamer που ανήκει στην Amazon ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Michael Sheen και David Tennant και βασίζεται στο μυθιστόρημα των Neil Gaiman και Terry Pratchett, θα τελειώσει με ένα μόνο, μεγάλου μήκους επεισόδιο. Η παραγωγή του 90λεπτου μέρους θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους στη Σκωτία.


Το Prime Video σημείωσε επίσης ότι ο Gaiman δεν θα συμμετάσχει στην παραγωγή της σειράς (αν και συνέβαλε στη συγγραφή του). Νωρίτερα φέτος, πέντε γυναίκες κατηγόρησαν τον συγγραφέα για σεξουαλική επίθεση- οι ισχυρισμοί τους περιγράφονται λεπτομερώς σε ένα podcast με τίτλο Master: The Allegations Against Neil Gaiman. Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, αλλά προσφέρθηκε να αποχωρήσει από το τελικό κομμάτι του Good Omens για να αφήσει την παραγωγή να προχωρήσει και να ολοκληρώσει την ιστορία.
Ο streamer ανανέωσε το Good Omens για μια τελευταία σεζόν τον Δεκέμβριο του 2023. Η σειρά επικεντρώνεται στον άγγελο Aziraphale (Sheen) και τον δαίμονα Crowley (Tennant), οι οποίοι πρέπει να συνεργαστούν για να αποτρέψουν τον Αρμαγεδδώνα. Η σειρά ξεκίνησε τη ζωή της ως περιορισμένης διάρκειας, αλλά η επιτυχία της οδήγησε στην ανανέωση για δεύτερη σεζόν, η οποία μεταδόθηκε σε streaming τον Ιούλιο του 2023.

Ο Rob Wilkins της Narrativia, που εκπροσωπεί την εταιρεία πνευματικών δικαιωμάτων του Terry Pratchett, και ο Josh Cole, επικεφαλής του τμήματος κωμωδίας του BBC Studios Productions, θα αναλάβουν την παραγωγή της τελευταίας σεζόν/επεισοδίων. Το Good Omens προέρχεται από την Amazon MGM Studios, την BBC Studios Productions και την Narrativia.

Το Prime Video έχει επίσης μια άλλη τηλεοπτική μεταφορά έργου του Gaiman, το Anansi Boys, στο πρόγραμμά του. Αυτή η σειρά έχει ολοκληρωθεί από πλευράς παραγωγής, αλλά δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας (είναι πιθανό να μετατεθεί στο 2025). Τόσο το Anansi Boys όσο και το Good Omens ήταν προϊόντα μιας συμφωνίας «πρώτης προβολής» μεταξύ του Gaiman και της Amazon- με το Hollywood Reporter να αναφέρει ότι διερευνά την παρούσα κατάσταση της συμφωνίας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*