Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία The Six Triple Eight του Netflix αφηγείται την ιστορία ενός θρυλικού τάγματος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer της ταινίας The Six Triple Eight, που τοποθετείται στην εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και πρωταγωνιστεί η Kerry Washington.

«Η ταινία αφηγείται την εμπνευσμένη αληθινή ιστορία του απίστευτα γενναίου και μοναδικού εξ’ ολοκλήρου γυναικείου τάγματος μαύρων γυναικών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», αναφέρει η σύνοψη. «Αυτές οι 855 γυναίκες εντάχθηκαν στην πολεμική προσπάθεια με ελάχιστη γνώση του τι ακριβώς θα έκαναν, αλλά γρήγορα τους δόθηκε η αποστολή μιας ζωής: να ταξινομήσουν και να διανείμουν επιστολές που δεν είχαν παραδοθεί επί τρία χρόνια. Ένα τιτάνιο έργο, που οι περισσότεροι θεωρούσαν αδύνατο, οι γυναίκες όχι μόνο το πέτυχαν αλλά το έκαναν στον μισό χρόνο που τους δόθηκε. Αντιμετωπίζοντας διακρίσεις, άγνωστη γη και μια κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, επέμειναν και τακτοποίησαν πάνω από 17 εκατομμύρια γράμματα, επανασυνδέοντας Αμερικανούς στρατιώτες με τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους πίσω στην πατρίδα τους. Το μότο που τις κρατούσε να συνεχίζουν κάθε μέρα ήταν ένα μότο που δημιούργησαν οι ίδιες: «Χωρίς αλληλογραφία, χαμηλό ηθικό». Οι γυναίκες του 6888 δεν παρέδιδαν απλώς αλληλογραφία, αλλά ελπίδα».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Oprah Winfrey, Susan Sarandon, Sam Waterston, Ebony Obsidian, Milauna Jackson, Kylie Jefferson, Shanice Shantay, Sarah Jeffery, Pepi Sonuga, Moriah Brown, Jeanté Godlock, Jay Reeves, Jeffery Johnson, Baadja-Lyne Odums, Donna Biscoe, Gregg Sulkin, Scott Daniel Johnson και Dean Norris.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*