Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία The Line θα σας βυθίσει σε ένα «φοιτητικό» θρίλερ (trailer)

Η Utopia κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία The Line. Πρόκειται για ένα θρίλερ όπου πρωταγωνιστούν οι Alex Wolff (Hereditary, Pig), Lewis Pullman (Thunderbolts*), Angus Cloud (Euphoria), Halle Bailey (The Little Mermaid), John Malkovich (Con Air) και πολλοί άλλοι.

«Το The Line διαδραματίζεται σε μια πανεπιστημιούπολη και θα βυθίσει το κοινό στον επικίνδυνο κόσμο των κολεγιακών αδελφοτήτων και της τυφλής προσκόλλησης στην παράδοση. Ο Alex Wolf πρωταγωνιστεί ως Tom, ένας φοιτητής με υποτροφία που θέλει απεγνωσμένα να απελευθερωθεί από την κοινωνική του προέλευση. Γοητεύεται από τις υποσχέσεις της διάσημης αδελφότητας KNA για υψηλή κοινωνική θέση και συνδέσεις αποφοίτων που ανοίγουν πόρτες, αλλά όταν ξεκινά ένα ειδύλλιο με την Annabelle (Halle Bailey), μια συμμαθήτριά του εκτός του κοινωνικού του κύκλου, αποκαλύπτονται τα σχέδια του προέδρου της αδελφότητάς (Lewis Pullman). Τότε ο Tom βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι φιλοδοξιών και πίστης».


Στο cast μετέχουν επίσης οι: Austin Abrams (Do Revenge), Bo Mitchell (Cobra Kai), Cheri Oteri (Scary Movie), Scoot McNairy (Speak No Evil) και Denise Richards (Starship Troopers).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*