Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία Star Trek: Section 31 αποκτά trailer πέντε χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της!

*
Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η spin-off ταινία του Star Trek: Discovery, Star Trek: Section 31, και πλέον έχουμε και το επίσημο πρώτο trailer της. Το υλικό παρουσιάστηκε μαζί με τους πρωταγωνιστές Omari Hardwick, Sam Richardson, Kacey Rohl και Michelle Yeoh στο πλαίσιο του Hall H panel στο San Diego Comic-Con, το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Στην ταινία, η Philippa Georgiou – που μαθαίνουμε άμεσα τη μοίρα της στο Discovery- μπαίνει σε μια μυστική υπηρεσία του Starfleet, η οποία παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ηρεμία στην Ενωμένη Ομοσπονδία Πλανητών.


H Miku Martineau παίζει μια νεαρή εκδοχή της ηρωίδας σε μία φάση της ταινίας, ενώ στους δευτερεύοντες ρόλους βρίσκουμε ακόμη τους Sven Ruygrok (One Piece), Robert Kazinsky (Pacific Rim), Humberly Gonzalez (Ginny & Georgia) και James Hiroyuki Liao (Barry).

Ο Olatunde Osunsanmi σκηνοθετεί την ταινία που περιγράφεται και ως πιο «σκοτεινή» από τις προηγούμενες παραγωγές του franchise. To σενάριο φέρει την υπογραφή του Craig Sweeny. To Star Trek: Section 31 έρχεται σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*