Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία Conclave μας μεταφέρει στα άδυτα της εκλογής νέου Πάπα (trailer)

Η Focus Features δημοσίευσε το trailer της ταινίας Conclave, ενός θρίλερ με φόντο το Βατικανό, όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Oscar, Ralph Fiennes στον ρόλο του Cardinal Lawrence. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου 2024.

«Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από ένα από τα πιο μυστικά και αρχαία γεγονότα του κόσμου – την επιλογή ενός νέου Πάπα. Ο καρδινάλιος Lawrence (Ralph Fiennes) αναλαμβάνει να εκτελέσει αυτή τη μυστική διαδικασία μετά τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου Πάπα. Μόλις οι πιο ισχυροί ηγέτες της Καθολικής Εκκλησίας συγκεντρωθούν από όλο τον κόσμο και κλειστούν στις αίθουσες του Βατικανού, ο Lawrence βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συνωμοσίας και ανακαλύπτει ένα μυστικό που θα μπορούσε να κλονίσει τα ίδια τα θεμέλια της Εκκλησίας».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Stanley Tucci, John Lithgow, Carlos Diehz, Lucian Msamati, Brían F. O’Byrne, Merab Ninidze, Sergio Castellitto και Isabella Rossellini.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*