Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η showrunner της σειράς Mr. and Mrs. Smith δεν αποκλείει την επιστροφή των πρωταγωνιστών στη δεύτερη σεζόν

*
Η Francesca Sloane, επικεφαλής του Mr. & Mrs. Smith, μιλάει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Donald Glover και η Maya Erskine μπορεί να μην επιστρέψουν για άλλη μια σεζόν της σειράς κατασκοπείας στο Prime Video.

Ενώ το Mr. and Mrs. Smith έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν στο Amazon, ο Glover και η Erskine - που υποδύονται τον John και την Jane στη σειρά – «δεν αναμένεται να επιστρέψουν», σύμφωνα με πηγές του Variety. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, το τελευταίο σχόλιο της showrunner υποδηλώνει ότι οι πρωταγωνιστές μπορεί και να μην αποχωρήσουν τελικά.


«Μόλις χθες το βράδυ μιλούσα με τον Donald γι' αυτό και γελούσαμε, επειδή ένα από τα δημοσιεύματα στον Τύπο έλεγε ‘σύμφωνα με τις πηγές μας’ και εμείς λέγαμε ‘ποιες είναι αυτές οι πηγές;’», δήλωσε η Sloane. «Γράψαμε ένα αγωνιώδες τέλος, το σκεφτήκαμε πολύ και έντονα. Ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που γράψαμε. Γιατί στον κόσμο -δεν έχουμε πει τίποτα- αλλά γιατί να καταστρέψουμε ένα cliffhanger με βάση έναν τίτλο;».

Αν και η Sloane δεν απάντησε συγκεκριμένα αν ο Glover και ο Erskine πράγματι φεύγουν, αποκάλυψε ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμη να γράφουν τη 2η σεζόν, οπότε οι χαρακτήρες και των δύο σταρ «μπορεί και να μην είναι νεκροί».

«Δεν είχαμε καν αρχίσει να γράφουμε [τη 2η σεζόν] ακόμα. Η Maya και ο Donald μπορεί να είναι νεκροί, μπορεί να μην είναι νεκροί ... θα υπάρξει απάντηση για το τι συνέβη στο τέλος της 1ης σεζόν στη 2η σεζόν», πρόσθεσε η Sloane.

Όπως είπε η επικεφαλής, η πρώτη σεζόν της κατασκοπευτικής σειράς τελείωσε με ένα cliffhanger, αφήνοντας το κοινό με ερωτήματα σχετικά με το αν ο John και η Jane Smith επιβίωσαν ή όχι από τους πυροβολισμούς στο τέλος του επεισοδίου. Σύμφωνα όμως με την ίδια, θα υπάρξει απάντηση μόλις η 2η σεζόν γίνει διαθέσιμη.

Η σειρά είναι μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με την ομώνυμη ταινία του Brad Pitt και της Angelina Jolie του 2005. Ακολουθεί δύο αγνώστους καθώς και οι δύο βρίσκουν δουλειά σε μια υπηρεσία κατασκοπείας που υπόσχεται να τους προσφέρει μια πολυτελή ζωή.

Ωστόσο, έχοντας λάβει νέες ταυτότητες, οι δυο τους πρέπει επίσης να τηρήσουν τον κανονισμένο γάμο σε όλες του τις εκφάνσεις.

Η σειρά 10 επεισοδίων είναι διαθέσιμη για streaming στο Prime Video. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*