Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Mr. McMahon του Netflix έρχεται για να αποκαλύψει λεπτομέριες για τη ζωή του μεγιστάνα του WWE (trailer)

Το trailer του “Mr. McMahon” προσφέρει μια πρώτη ματιά της σειράς του Netflix, διάρκειας έξι επεισοδίων, με θέμα τον Vince McMahon, εξετάζοντας τα σκάνδαλα και τις αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με την πασίγνωστη προσωπικότητα του WWE ενόψει της μετάβασης του WWE Raw στο Netflix τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που παρέχεται από το Netflix, η σειρά-ντοκιμαντέρ θα εξετάσει την άνοδο και την πτώση του Vince McMahon. Θα εξετάσει τη μεταμόρφωση του συνιδρυτή του WWE και πώς μετέτρεψε την εταιρεία σε μια παγκόσμια δύναμη. Όμως η σειρά θα εξετάσει και τις καταδικαστικές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και σωματεμπορία που οδήγησαν στην πρόσφατη παραίτηση του McMahon από την εταιρεία με την οποία έγινε συνώνυμο. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον McMahon από την περίοδο πριν από την παραίτησή του, εκτός από συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας, επιχειρηματικούς εταίρους, είδωλα της πάλης και τους δημοσιογράφους που βοήθησαν στην αποκάλυψη των ισχυρισμών του McMahon.


Το Mr. McMahon κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το trailer ξεκινά με τον McMahon να δηλώνει ότι κανείς δεν τον γνωρίζει πραγματικά. Από εκεί και πέρα, το δίλεπτο trailer παρουσιάζει μια προεπισκόπηση της ανόδου του WWE σε μια παγκόσμια αυτοκρατορία. Στη συνέχεια κάνει μια παράκαμψη για να συζητήσει την εμπλοκή του Vince στο σκάνδαλο των στεροειδών και τους θανάτους παλαιστών σε σχετικά νεαρή ηλικία. Συζητά επίσης τις ανησυχητικές καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση που οδήγησαν τον Vince να αποχωρήσει από το WWE. Τέλος, το trailer ολοκληρώνεται με τον McMahon να συζητά για το πώς τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας είναι θολά στην πάλη. Το trailer τελειώνει με τον συνιδρυτή του WWE να λέει: «Το όνομά μου δεν είναι Vince. Το όνομά μου είναι κ. McMahon».

Κατά τη διάρκεια του trailer, διάφοροι σούπερ σταρ και θρύλοι του WWE παίρνουν συνεντεύξεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο The Rock, ο Hulk Hogan και ο Paul «Triple H» Levesque. Ο τελευταίος είναι ο σημερινός COO του WWE και παντρεμένος με την κόρη του Vince, Stephanie McMahon.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά. Προέρχεται από τον σκηνοθέτη Chris Smith, ο οποίος ήταν παραγωγός του Tiger King, και τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του The Ringer, Bill Simmons. Έρχεται καθώς το WWE Raw θα μεταφερθεί στο Netflix τον Ιανουάριο. Εκτός των ΗΠΑ, το περιεχόμενο του WWE θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από το νέο έτος. Έρχεται επίσης τη στιγμή που ο McMahon και το WWE βρίσκονται υπό έρευνα από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*