Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά anime Virtua Fighter των ‘90s θα κυκλοφορήσει σε Blu-ray (trailer)

Η Discotek Media ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ολόκληρη τη σειρά anime Virtua Fighter σε Blu-ray στη Βόρειο Αμερική. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των ‘90s και απαρτίζεται από 35 επεισόδια που θα διατίθεται μεν σε Blu-ray disc, σε 480p ανάλυση δε. Η Discotek αποκαλεί την εν λόγω κυκλοφορία ως SD on BD, εννοώντας ότι παρόλο που το περιεχόμενο έρχεται σε δίσκο high-definition, η ανάλυση θα είναι standard – ακριβώς όπως το original show.

Η σειρά Virtua Fighter έκανε ντεμπούτο στην ιαπωνική τηλεόραση τον Οκτώβριο του 1995 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 1996. Αν και διανεμήθηκε και στη Βόρειο Αμερική από την Anime Works, μόνο 24 από τα 35 επεισόδια μεταγλωττίστηκαν στα αγγλικά. Τα υπολειπόμενα 11 δεν διατέθηκαν ποτέ στη Δύση. Το Blu-ray θα συμπεριλαμβάνει αυτά τα 11, ακόμα δίχως μεταγλώττιση, αλλά με αγγλικούς υπότιτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*