Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ρομαντική κομεντί Running on Empty θα μας διδάξει το νόημα της ζωής (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τη ρομαντική κομεντί Running on Empty, όπου πρωταγωνιστούν ο Keir Gilchrist και η Lucy Hale.

«Η ταινία είναι μια εξαιρετικά ιδιόμορφη ρομαντική κωμωδία που υμνεί τη ζωή και το να την απολαμβάνει κανείς στο έπακρο», αναφέρει η σύνοψη. «Ο Mortimer είναι ένας περίεργος αλλά έξυπνος νεαρός άνδρας που ζει μια αδιάφορη ζωή στην κοιλάδα του Σαν Φερνάντο της Καλιφόρνια μέχρι να λάβει κάποια νέα που του αλλάζουν την καθημερινότητα. Αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε μέρα, ο Mort ξεκινά μια δυναμική αναζήτηση για να βρει νόημα στην ύπαρξή του και ανακαλύπτει το κορίτσι των ονείρων του στην πορεία».


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Francesca Eastwood, Rhys Coiro, Jay Pharoah, Dustin Milligan, Dylan Flashner, Lisa Yaro, Monica Potter και Jim Gaffigan.

Το φιλμ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*