Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρωταγωνίστρια του Nosferatu δηλώνει ενθουσιασμένη με τη δουλειά του Robert Eggers

*
Φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφει ο πρώτος κινηματογραφικός βρυκόλακας. Η Emma Corrin θα πρωταγωνιστήσει στο Nosferatu, τη γοτθική ταινία τρόμου του Robert Eggers. Κατά την προώθηση του Deadpool & Wolverine, η Corrin έπλεξε το εγκώμιο του Eggers για τη διασκευή του με πρωταγωνιστή τον διαβόητο βρικόλακα.

«[Ο Eggers] είναι μια απόλυτη ιδιοφυΐα και ένας πραγματικός καλλιτέχνης», δήλωσε η Corrin στο GamesRadar+ και στο Inside Total Film. «Συγκεντρώνει αυτό το απίστευτο σύνολο ηθοποιών και, στη συνέχεια, ανεξάρτητα από τον ρόλο που παίζεις, αισθάνεσαι πραγματικά ότι πρόκειται για μια ομαδική προσπάθεια και είναι υπέροχο πράγμα να είσαι μέρος της. Θα το λατρέψετε. Είναι καταπλητικό».


Πριν από το Nosferatu, η Corrin θα εμφανιστεί ως η αντίπαλος Cassandra Nova στο Deadpool & Wolverine, όπου ο Ryan Reynolds υποδύεται τον Wade Wilson και ο Hugh Jackman τον Logan. Το Deadpool & Wolverine κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου 2024.


Η επίσημη σύνοψη από την Focus Features έχει ως εξής: «Το Nosferatu του Robert Eggers είναι μια γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας καταραμένης νεαρής γυναίκας και του τρομακτικού βαμπίρ που την έχει αποπλανήσει, προκαλώντας ανείπωτο τρόμο στο πέρασμά του».

Η Lily-Rose Depp πρωταγωνιστεί ως Ellen Hutter, η «καταραμένη νεαρή γυναίκα», και ο Bill Skarsgård ως Count Orlok, το ομώνυμο βαμπίρ. Η Corrin φέρεται να υποδύεται την Anna Harding, τη σύζυγο του Friedrich Harding που υποδύεται ο Aaron Taylor-Johnson.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τον Nicholas Hoult ως Thomas Hutter, τον Ralph Ineson ως Dr. Wilhelm Sievers, τον Simon McBurney ως Herr Knock και τον Willem Dafoe ως καθηγητή Albin Eberhart Von Franz.

Βασισμένο στον Δράκουλα του Μπραμ Στόκερ, το Nosferatu είναι ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1922. Ο Eggers υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί το Nosferatu. Πρόκειται για την τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Eggers ως σκηνοθέτη. Ο Eggers είχε προηγουμένως σκηνοθετήσει τις ταινίες The Witch, The Lighthouse και The Northman.

Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Eggers, Jeff Robinov, John Graham, Chris Columbus και Eleanor Columbus.

Η ταινία Nosferatu έρχεται στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*