Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πιο cool παρέα επιστρέφει στο The Real Bros of Simi Valley: The Movie (trailer)

Το Roku Channel κυκλοφόρησε το trailer του The Real Bros of Simi Valley: The Movie που αποτελεί τη συνέχεια της ομώνυμης σειράς, η οποία προβλήθηκε για τρεις σεζόν, με την πρώτη να κάνει πρεμιέρα στο YouTube και τις άλλες δύο στο Facebook Watch.

Τα πλάνα του The Real Bros of Simi Valley: The Movie που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, επικεντρώνονται στην επανένωση του original cast, καθώς καλούνται να επιστρέψουν στο σχολείο για να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια από την αποφοίτησή τους. Όταν μαθαίνουν τι έχουν κάνει στη ζωή τους οι υπόλοιποι συμμαθητές τους, η κυριαρχία τους ως η top ομάδα του Simi αρχίζει να κλονίζεται. Αυτό αποτελεί αφορμή να αναζητήσουν τρόπους να επανέλθει η ηρεμία τους.


Πρωταγωνιστούν οι: Jimmy Tatro, Nick Colletti, Tanner Petulla, Cody Ko, Peter Gilroy, Colleen Donovan, Madeline Whitby, Monica Joy Sherer, Monette Moio και Christian Pierce.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*