Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Paramount ανακοίνωσε αρκετές ημερομηνίες ταινιών για το 2025, μέσα και το remake του The Running Man

*
Η Paramount ανακοίνωσε αλλαγές στις τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του 2025. Επιβεβαίωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Running Man με τον Glen Powell.

Στη μεγαλύτερη είδηση των αλλαγών, το The Running Man θα κάνει πρεμιέρα πλέον στις 21 Νοεμβρίου 2025, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αναμετρηθεί με το Wicked: Part Two σε μια από τις πιο πολυσύχναστες βδομάδες της εορταστικής περιόδου.


Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Edgar Wright, σε σενάριο του Michael Bacall. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την ταινία, αλλά θα πρόκειται για μια νέα μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος του Stephen King από το 1982, το οποίο το ίδιο έγινε ταινία το 1987 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger.

Παράλληλα με το remake του The Running Man, η Paramount άλλαξε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας διαφόρων ταινιών, με τα πράγματα να ξεκινούν από το 2024, όταν η ταινία τους September 5 μεταφέρεται σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 29 Νοεμβρίου 2024, πριν την ευρύτερη κυκλοφορία στις 13 Δεκεμβρίου 2024. Προηγουμένως η ταινία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, αλλά θα μετατεθεί λίγο πιο πίσω.

Σε άλλο σημείο του ημερολογίου, η ταινία τρόμου Vicious, σε σκηνοθεσία του Bryan Bertino, μεταφέρεται πλέον από τις 8 Αυγούστου 2025 στις 28 Φεβρουαρίου 2025. Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστούν οι Dakota Fanning, Kathryn Hunter, Mary McCormack, Rachel Blanchard, Devyn Nekoda κ.ά. και ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας που περνάει υπαρξιακή κρίση μετά τη λήψη ενός δώρου από έναν άγνωστο.

Η ταινία «The Smurfs Movie» αλλάζει επίσης ημερομηνία κυκλοφορίας, όπου μεταφέρεται από τις 14 Φεβρουαρίου στις 18 Ιουνίου 2025. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Chris Miller σε σενάριο της Pam Brady, ενώ η ταινία περιλαμβάνει ένα κάστ αστέρων με τους Rihanna, Nick Offerman, Natasha Lyonne, JP Karliak, Daniel Levy, Amy Sedaris, Nick Kroll, James Corden, Octavia Spencer, Hannah Waddingham, Sandra Oh, Alex Winter, Billie Lourd και Xolo Maridueña μαζί με τους Kurt Russell και John Goodman.

Τέλος, το remake του Naked Gun με πρωταγωνιστές τον Liam Neeson και την Pamela Anderson μετατίθεται επίσης λίγο πιο πίσω, από τις 18 Ιουλίου στην 1η Αυγούστου 2025. Μια πλήρη λίστα με τις αλλαγές στο ημερολόγιο της Paramount μπορείτε να δείτε παρακάτω:

September 5 - 29 Νοεμβρίου 2024 (προηγουμένως 27 Νοεμβρίου)
Vicious - 28 Φεβρουαρίου 2025 (προηγουμένως 8 Αυγούστου)
The Smurfs Movie - 18 Ιουνίου 2025 (προηγουμένως 14 Φεβρουαρίου)
The Naked Gun - 1 Αυγούστου 2025 (προηγουμένως 18 Ιουλίου)
The Running Man - 21 Νοεμβρίου 2025 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*