Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα χωρίζεται στο νέο trailer του Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Το Paramount+ δημοσίευσε το πλήρες trailer της τηλεοπτικής σειράς Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles, δίνοντάς μας μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από το spin-off. Η παραγωγή αποτελείται από 12 επεισόδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για streaming από την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ομάδα χωρίζεται ενώ αντιμετωπίζει έναν supervillain που σχεδιάζει να εξαλείψει κάθε μεταλλαγμένο. Τώρα, πρέπει να ξεπεράσουν την πρόκληση να μείνουν μόνοι για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να επανενωθούν μεταξύ τους για να σώσουν το είδος των μεταλλαγμένων.


Ακούγονται οι φωνές των: Micah Abbey (Cousins for Life) ως Donatello, Shamon Brown Jr. (THE CHI) ως Michelangelo, Nicolas Cantu (The Walking Dead: World Beyond) ως Leonardo, Brady Noon (Family Switch) ως Raphael, Ayo Edebiri (The Bear) ως April O’Neil, Pete Davidson ως RoRod και Alanna Ubach (Ted) ως Bishop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*