Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nicole Kidman και ο Antonio Banderas πρωταγωνιστούν στο χριστουγεννιάτικο ερωτικό θρίλερ Babygirl της Α24 (trailer)

Η A24 κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το Babygirl, το επερχόμενο ερωτικό θρίλερ που σκηνοθετεί η Halina Reijn. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η βραβευμένη με Όσκαρ Nicole Kidman ως μια ισχυρή διευθύνουσα σύμβουλος, η οποία αρχίζει σχέση με ένα νεότερο ασκούμενο, τον οποίο υποδύεται ο Harris Dickinson.

Δείτε το trailer του Babygirl παρακάτω:




«Σου λέω τι να κάνεις και το κάνεις», λέει ο Samuel του Dickinson στη Romy της Kidman πριν την αναγκάσει να πιει ένα ποτήρι γάλα. Η Romy και ο Samuel ξεκινούν μια παθιασμένη σχέση που εκτυλίσσεται σε καυτά νυχτερινά κέντρα, πατώματα δωματίων ξενοδοχείων και γεμάτα μπαρ. Η σχέση γάτας και ποντικού απειλεί να ανατρέψει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Romy.

Η Kidman είχε ένα εξαιρετικά δραστήριο 2024. Ξεκίνησε με έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Expats της Lulu Wang στο Prime Video. Στη συνέχεια, η Αυστραλή ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο A Family Affair, μια ρομαντική κομεντί του Netflix με τον Zac Efron και τον Joey King. Τον Σεπτέμβριο, η Kidman πρωταγωνίστησε στο The Perfect Couple, μια σειρά μυστηρίου δολοφονίας στο Netflix. Πριν το Babygirl φτάσει στους κινηματογράφους, η Kidman θα δώσει τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων του Netflix Spellbound.

Στο Babygirl πρωταγωνιστούν επίσης η Sophie Wilde ως Esme και ο υποψήφιος για Όσκαρ Antonio Banderas ως Jacob.

Η Reijn γράφει και σκηνοθετεί το Babygirl, την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους μετά το Bodies Bodies Bodies Bodies του 2022. Η Reijn είναι παραγωγός του Babygirl μαζί με τους David Hinojosa και Julia Oh. Η A24 θα αναλάβει τη διανομή του θρίλερ.

Το Babygirl έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου διαγωνίστηκε για τον Χρυσό Λέοντα. Η Kidman κέρδισε το Κύπελλο Volpi για την καλύτερη ηθοποιό, θέτοντάς την σε διεκδίκηση για μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ του 2025. Το Babygirl, μετά το ντεμπούτο του στη Βενετία, φιλοξενήθηκε και στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το 2024.

Το Babygirl θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*