Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα ταινία του Kenneth Branagh, The Last Disturbance of Madeline Hynde, μαζεύει λαμπερό κάστ

*
Η νέα ταινία του Kenneth Branagh, The Last Disturbance of Madeline Hynde, πρόσθεσε στο καστ την Patricia Arquette και έξι ακόμη γνωστούς ηθοποιούς στο καστ της.

Τον Μάιο του 2024, ανακοινώθηκε ότι η Jodie Comer θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Last Disturbance of Madeline Hynde, την οποία έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Branagh.


Σύμφωνα με το Deadline, η Arquette (Boyhood, True Romance) προστέθηκε τώρα στο καστ της ταινίας, όπως και οι Michael Sheen (Good Omens, Underworld), Tom Bateman (Death on the Nile), Vicky McClure (Line of Duty), Michael Balogun (Sherwood), Kristina Tonteri-Young (Warrior Nun) και Karla Crome (Carnival Row).

Επιπλέον, στο καστ του The Last Disturbance of Madeline Hynde περιλαμβάνονται οι Aiysha Hart (Atlantis) και Gemma Whelan (Killing Eve).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται προς το παρόν μυστικές, αν και το Deadline το περιγράφει ως ένα "σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ". Η ταινία The Last Disturbance of Madeline Hynde, που χρηματοδοτείται ανεξάρτητα, γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Tamar Thomas, Laura Berwick, Becca Kovacik, Matthew Jenkins, Ashley Fox και Johnny Pariseau είναι παραγωγοί της ταινίας.

Ο Kenneth Branagh είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία διασκευών του Σαίξπηρ, καθώς στο παρελθόν έχει γυρίσει τον Henry V του 1989, το Much Ado About Nothing του 1993, τον Hamlet του 1996 και το As You Like It του 2006. Είναι επίσης υπεύθυνος για τις πρόσφατες ταινίες Hercule Poirot - στις οποίες περιλαμβάνονται οι ταινίες Murder on the Orient Express (2017), Death on the Nile (2022) και A Haunting in Venice (2023) - εκτός από τις ταινίες Mary Shelley's Frankenstein (1994), Thor (2011), Jack Ryan: Shadow Recruit (2014), Cinderella (2015), Artemis Fowl (2020) και Belfast (2021).

Ως ηθοποιός, ο Branagh υποδύθηκε πρόσφατα τον Niels Bohr στο βραβευμένο με Όσκαρ Oppenheimer του Christopher Nolan. Σύντομα θα τον δούμε στο Mayday, μια νέα ταινία των Jonathan Goldstein και John Francis Daley, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Ryan Reynolds, Maria Bakalova και άλλοι.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία The Last Disturbance of Madeline Hynde. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*