Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nathalie Emmanuel σε τροχιά σύγκρουσης με τον υπόκοσμο στην ταινία The Killer του John Woo (trailer)

Το Peacock κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας The Killer, του John Woo. Πρωταγωνιστεί η Nathalie Emmanuel, στον ρόλο μιας δολοφόνου που κάνει το αντίθετο από όσα ορίζουν οι διαταγές που έχει λάβει και σώζει το τυφλό κορίτσι που θα έπρεπε να σκοτώσει. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock στις 23 Αυγούστου 2024.

Το σενάριο ακολουθεί τη Zee, μια μυστηριώδη και διαβόητη δολοφόνο που είναι γνωστή στον παριζιάνικο υπόκοσμο ως η Βασίλισσα των Νεκρών, αναφέρει η σύνοψη. Αλλά όταν, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής από τον σκιερό μέντορά της και τον εργοδότη της, η Zee αρνείται να σκοτώσει μια τυφλή νεαρή γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Παρισιού, η απόφασή της αυτή θα διαλύσει τις συμμαχίες της Zee, θα τραβήξει την προσοχή ενός έξυπνου αστυνομικού ερευνητή και θα τη βυθίσει σε μια απαίσια εγκληματική. συνωμοσία που θα την βάλει σε τροχιά σύγκρουσης με το δικό της παρελθόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*