Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Μέριλ Στριπ επιστρέφει στο sequel του «Ο διάβολος φοράει Πράντα»

*
Προχωρούν γοργά οι διαδικασίες για το sequel της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Πράντα» και η Μέριλ Στριπ επιστρέφει σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της. Στο καστ συμμετέχει ακόμη η Έμιλι Μπλαντ, με τις δύο ηθοποιούς να φημολογείται πως έχουν ήδη υπογράψει για τη συνέχεια της ταινίας του 2006.

H Disney έχει κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές με όσους συμμετείχαν και στο πρώτο project, ενώ εμπλοκή θα έχει και η σεναριογράφος του, Αλίν Μπρος ΜακΚίνα. Το σενάριο θέλει την Μιράντα Πρίστλεϊ κοντά στο τέλος της καριέρας της και το τέλος των παραδοσιακών περιοδικών. Στην προσπάθειά της να βρει λύση στρέφεται στην παλιά της βοηθό Έμιλι Τσάρλτον, η οποία πλέον όμως βρίσκεται σε διευθυντική θέση σε έναν άλλο όμιλο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*