Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Meagan Good πρωταγωνιστεί στο θρίλερ Divorce in the Black του Prime Video (trailer)

Η Amazon κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Divorce in the Black του Tyler Perry, όπου πρωταγωνιστούν η Meagan Good και ο Cory Hardict. Συμπρωταγωνιστούν οι: Debbi Morgan, Richard Lawson, Art Newkirk, Joseph Lee Anderson, Taylor Polidore Williams και Joseph Lee Anderson. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 11 Ιουλίου 2024.

Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία της Ava, μιας νεαρής γυναίκας που εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος, που κυριολεκτικά διαλύεται όταν ο σύζυγός της, Dallas εγκαταλείπει έναν γάμο για τον οποίο είναι διατεθειμένη να παλέψει μέχρι τέλους. Όμως η μοίρα βάζει το χέρι της αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους ο Dallas διέλυσε τον γάμο και κάποτε είχε σαμποτάρει την τύχη της Ava να αγαπηθεί από την πραγματική αδελφή ψυχή της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*