Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lady Gaga μιλάει για την «αυθεντική» ενσάρκωση του χαρακτήρα της Harley Quinn στη νέα ταινία Joker

*
Μετά την επιτυχία του The Joker, το 2019, όταν ο Joaquin Phoenix και ο σκηνοθέτης Todd Phillips απέδωσαν στον χαρακτήρα μια νέα ιστορία προέλευσης, το δίδυμο επιστρέφει για τη συνέχεια, Joker: Folie à Deux. Μαζί τους πλεον θα είναι και η Lady Gaga, η οποία θα μπει στο ρόλο της Harleen Quinzel/Harley Quinn και θα ερωτευτεί παράφορα τον Joker. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Lady Gaga δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ερμηνεία της στο ρόλο της Harley.

«Η Lee είναι πολύ ξεχωριστή για μένα», δήλωσε η Gaga στο Access. «Είναι ένα πραγματικά ευάλωτο, γλυκό άτομο. Αυτή η εκδοχή της Harley είναι δική μου και είναι πολύ αυθεντική για αυτή την ταινία και αυτούς τους χαρακτήρες. Δεν θέλω να προδώσω τίποτα από την ταινία. Είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να ζήσετε στον κινηματογράφο. Αυτή η ταινία έχει μουσική, έχει χορό, έχει καταπληκτική υποκριτική. Μου άρεσε να δουλεύω με τον Joaquin, μου άρεσε να δουλεύω με τον Todd».


«Δεν έχω ξανακάνει ποτέ κάτι σαν αυτό που έκανα σε αυτή την ταινία», πρόσθεσε η Gaga. «Οπότε όλα θα είναι εντελώς καινούργια και πραγματικά διασκεδαστικά».

Μόνο μια χούφτα ηθοποιοί από το πρώτο “Joker” επιστρέφουν για τη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένων των Zazie Beetz, Leigh Gill και Sharon Washington. Τα νέα μέλη του καστ της ταινίας περιλαμβάνουν τους Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Steve Coogan, Ken Leung και Harry Lawtey.

Το Joker: Folie à Deux θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*