Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kristen Bell και ο Tom Brody μπλέκουν σε ρομαντικές περιπέτειες στο Nobody Wants This του Netflix (trailer)

Το Netflix κάνει την κουμπάρα την Kristen Bell και τον Adam Brody σε ένα νέο trailer που κυκλοφόρησε για το Nobody Wants This, μια επερχόμενη ρομαντική κωμική σειρά που περιγράφει το εκκολαπτόμενο ειδύλλιο μεταξύ ενός αταίριαστου (φαινομενικά) ζευγαριού.

Με πρωταγωνιστές την Bell (γνωστή από τα Veronica Mars και The Good Place) ως Joanne και τον Brody (The O.C., Ready or Not) ως Noah, το Nobody Wants This αναμένεται να φτάσει στο Netflix στις 26 Σεπτεμβρίου 2024. Μαζί τους θα είναι η Justine Lupe (The Big Door Prize) ως Morgan και ο Timothy Simons (Veep) ως Sasha.


Δημιουργός της είναι η Erin Foster, της οποίας οι εμπειρίες από τον έρωτα με ένα νεαρό εβραϊκής καταγωγής χρησιμεύουν ως έμπνευση για την επερχόμενη σειρά.

Η επίσημη σύνοψη έχει ως εξής: «Μια αγνωστικιστίς δημιουρργός podcast και ένας αντισυμβατικός ραβίνος που βρίσκεται σε φάση επανασύνδεσης με τα πιστεύω του μπαίνουν σε ένα πάρτι. Όταν βγαίνουν έξω - μαζί - το απίθανο ζευγάρι, η Joanne και ο Νoah, μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Αλλά προστίθεται στα υπόλοιπα που υπάρχουν, με τις διαφορετικές τους απόψεις για τη ζωή, όλα τα σύγχρονα εμπόδια στην αγάπη και τις οικογένειές τους που άλλοτε έχουν καλές προθέσεις και άλλοτε σαμποτάρουν - συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της Morgan και του αδελφού του Sasha».

«Αυτή η σειρά βασίζεται στη μόνη καλή απόφαση που πήρα ποτέ: να ερωτευτώ ένα ωραίο νεαρό Εβραίο», δήλωσε η δημιουργός της σειράς στο Tudum. «Αλλά συνειδητοποίησα ότι το να είσαι ευτυχισμένη είναι πολύ πιο δύσκολο από το να είσαι δυστυχισμένη - δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονιέσαι. Έτσι, δημιούργησα αυτή τη σειρά βασισμένη σε όλους τους τρόπους με τους οποίους το να βρεις το σωστό άτομο μπορεί να είναι τόσο δύσκολο».

Το «Nobody Wants This» έρχεται στο Netflix στις 26 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*