Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kathy Bates είναι έτοιμη να αποσυρθεί μετά την ολοκλήρωση της σειράς “Matlock”

*
Η Kathy Bates είναι έτοιμη να αποσυρθεί, αλλά όχι πριν να δώσει μια τελευταία παράσταση στη μικρή οθόνη. Είναι η πρωταγωνίστρια της επερχόμενης επανεκκίνησης της σειράς Matlock στο CBS, αλλά μόλις τελειώσει η σειρά, οι θαυμαστές δεν θα την ξαναδούν ποτέ σε άλλο υποκριτικό ρόλο.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Bates επιβεβαίωσε τα σχέδιά της να αποσυρθεί μόλις τελειώσει η νέα σειρά Matlock. Εξήγησε πώς σχεδίαζε να αποσυρθεί πριν καν παρουσιαστεί ο ρόλος, αφού μια ανώνυμη ταινία στην οποία εργαζόταν την «πίκρανε» αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση της show business. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει στους ατζέντηδες της ότι αποσύρεται. Λίγες εβδομάδες μετά από αυτό το τηλεφώνημα, οι ατζέντηδες της Bates της έστειλαν ακόμα το σενάριο για το reboot του Matlock και της κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον ώστε να αναλάβει το πρότζεκτ για τον τελευταίο της ρόλο.


«Όλα για τα οποία προσευχήθηκα, για τα οποία δούλεψα, με τα οποία αναρριχήθηκα με νύχια και με δόντια, είμαι ξαφνικά σε θέση να μου ζητηθεί να τα χρησιμοποιήσω όλα», δήλωσε η Bates, εξηγώντας πώς ο ρόλος θα της επιτρέψει να φύγει με έναν μεγάλο τρόπο αναδεικνύοντας όλες τις ικανότητές της. «Και είναι εξαντλητικό... Αυτός είναι ο τελευταίος μου χορός».

Το νέο Matlock είναι μια επανασχεδιασμένη εκδοχή της ομώνυμης αρχικής τηλεοπτικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Andy Griffith ως Ben Matlock. Στην σειρά, η Bates θα υποδυθεί τη Madeline «Matty» Matlock, δίνοντας μια νέα τροπή στην ιστορία, ακολουθώντας μια ηλικιωμένη γυναίκα στο ρόλο της πανέξυπνης δικηγόρου. Η showrunner Jennie Snyder Urman ανέπτυξε τη σειρά με αυτόν τον τρόπο εν μέρει για να εξερευνήσει το πώς μια ηλικιωμένη γυναίκα μπορεί συχνά να υποτιμάται, και ήταν μια ιδέα που άρεσε στην Bates.

Όπως λέει η Matty της Bates στο πιλοτικό επεισόδιο, «Υπάρχει αυτό το αστείο πράγμα που συμβαίνει όταν οι γυναίκες γερνούν. Γινόμαστε σχεδόν αόρατες... Είναι χρήσιμο, γιατί κανείς δεν μας βλέπει να ερχόμαστε». Η Urman εξηγεί περαιτέρω για τον χαρακτήρα: «Είναι σαν να υποτιμάς με δική σου ευθύνη».

«Όταν παίρνει ένα σενάριο και το διαβάζει, θα τη δείτε να προκαλεί τους σκηνοθέτες, να προκαλεί τους σεναριογράφους με έναν πολύ υγιή τρόπο», δήλωσε επίσης η Skye P. Marshall, μία από τις συμπρωταγωνίστριες της Bates στη νέα σειρά, για την τον τρόπου που δουλεύει η θρυλική ηθοποιός. «Είναι μια πανέμορφη πολεμίστρια που είναι τόσο διαισθητική, τόσο έξυπνη και απρόθυμη να ανεχτεί οποιαδήποτε αδικία για οποιονδήποτε».

Η Bates είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα αξιοσέβαστο βαρύ όνομα της υποκριτικής, με τα επιτεύγματά της να περιλαμβάνουν ένα Όσκαρ για την περίφημη διασκευή του Stephen King Misery. Έχει κερδίσει αναγνώριση και στη μικρή οθόνη, η οποία περιλαμβάνει βραβεία Primetime Emmy για τους ρόλους της στις σειρές Two and a Half Men και American Horror Story: Coven. Ήταν υποψήφια για πολλά άλλα Emmy για άλλες σειρές, όπως το Six Feet Under, το Harry's Law και για ρόλους στο AHS Freak Show και Hotel. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*