Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Glenn Close αναμετράται με δαίμονες στο πρώτο trailer του The Deliverance (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer για το The Deliverance, το νέο μεταφυσικό θρίλερ τρόμου, με πρωταγωνίστριες τις υποψήφιες για Όσκαρ Andra Day και Glenn Close. Η ταινία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 30 Αυγούστου 2024.

Το τρέιλερ παρουσιάζει την Day ως μια ανύπαντρη μητέρα της οποίας η ζωή αλλάζει όταν τα τρία παιδιά της καταλαμβάνονται ξαφνικά από άγνωστες σκοτεινές δυνάμεις. Άξιο αναφοράς είναι ότι το trailer περιέχει μερικές από τις τρομακτικές σκηνές της ταινίας, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής εξορκισμού στην οποία συμμετέχει η υποψήφια για Όσκαρ Aunjanue Ellis. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της Latoya Ammons, η οποία, το 2001, ταλαιπωρήθηκε από υπερφυσικά φαινόμενα μετά τη μετακόμισή της σε ένα νέο σπίτι.


«Η Ebony Jackson, μια σκληρά εργαζόμενη ανύπαντρη μητέρα που παλεύει με τους προσωπικούς της δαίμονες, μεταφέρει την οικογένειά της σε ένα νέο σπίτι για μια νέα αρχή», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αλλά όταν παράξενα φαινόμενα μέσα στο σπίτι εγείρουν τις υποψίες της Πρόνοιας και απειλούν να διαλύσουν την οικογένεια, η Ebony σύντομα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια μάχη για τη ζωή της και τις ψυχές των παιδιών της».

Η ταινία “Deliverance” είναι σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Lee Daniels, σε σενάριο των David Coggeshall και Elijah Bynum. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη συνεργασία του Daniels και της Day μετά την ταινία του 2021 “The United States vs. Billie Holiday”, για την οποία η Day απέσπασε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Mo'Nique, Anthony B. Jenkins, Miss Lawrence, Demi Singleton, Tasha Smith, Omar Epps και Caleb McLaughlin. Παραγωγοί είναι οι Tucker Tooley, Pamela Oas Williams, Jackson Nguyen και Todd Crites, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί έχουν οριστεί οι Jackie Shenoo, Hilary Shor, Greg Renker και Gregoire Gensollen.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*