Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Gillian Anderson είναι η νέα προσθήκη στο καστ του Trespasses

*
Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Gillan Anderson (The Crown, Sex Education) εντάχθηκε επίσημα στο καστ της επερχόμενης δραματικής σειράς Trespasses του Channel 4. Η σειρά θα βασίζεται στο πρωτόλειο μυθιστόρημα της Louise Kennedy, το οποίο εκδόθηκε το 2023.

Η Anderson θα υποδυθεί τον ρόλο της Gina, η οποία περιγράφεται ως ένα "ένδοξο ναυάγιο που βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση με την κόρη της". Εκτός από πρωταγωνίστρια, η Anderson θα είναι και εκτελεστική παραγωγός. Αυτό σηματοδοτεί το τελευταίο τηλεοπτικό πρότζεκτ της καταξιωμένης ηθοποιού, αφού η σειρά Sex Education του Netflix είχε ολοκληρώσει πέρυσι την τετραετία της. Η σταρ των X-Files θα εμφανιστεί επίσης το επόμενο διάστημα στη δραματική σειρά western "The Abandons" του Kurt Sutter, μαζί με τη Lena Headey και τον Lucas Till.


"Ερωτεύτηκα το εκπληκτικό βιβλίο της Louise όταν το διάβασα", δήλωσε η Anderson σε δελτίο τύπου. "Με τράβηξε αμέσως το τραγικοκωμικό δημιούργημα που είναι η Τζίνα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ όταν η Louise μου ζήτησε να την υποδυθώ. Διαβάζοντας τα λαμπρά σενάρια της Ailbhe επιβεβαίωσα πόσο ζωντανά αυτή η ιστορία θα μπορούσε να μεταφραστεί στην οθόνη και με την Dawn στο τιμόνι και τους Lola και Tom στο πλευρό της, είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μέλος της οικογένειας των Trespasses".


Τους Trespasses θα ηγηθούν επίσης η Lola Petticrew (Bloodlands, Τρίτη) και ο Tom Cullen (The Gold, Weekend). Έχουν επιλεγεί για να ενσαρκώσουν τους αντίστοιχους ρόλους της Cushla, της οποίας οι ελπίδες και τα όνειρα έχουν ματαιωθεί από την καθημερινότητα, και του δικηγόρου Michael. Το σενάριο της τετραμερούς διασκευής θα γράψει η Ailbhe Keogan (Bad Sisters), ενώ η σκηνοθεσία έχει οριστεί από την Dawn Shadforth. Την παραγωγή αναλαμβάνουν οι Kennedy, Amanda Posey, Dawn Shadforth και Finola Dwyer, ενώ η Maria Mulhall έχει επίσης οριστεί ως παραγωγός.

"Η ιστορία διαδραματίζεται το 1975, σε μια πόλη έξω από το Μπέλφαστ. Ενώ εργάζεται ένα βράδυ πίσω από τη μπάρα της οικογενειακής της παμπ, σερβίροντας ένα ετερόκλητο κοινό, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτών που σταθμεύουν στην περιοχή, η καθολική δασκάλα Cushla γνωρίζει τον Michael, έναν ηλικιωμένο παντρεμένο προτεστάντη, ο οποίος συχνά υπερασπίζεται υπόπτους του IRA και είναι φίλος με καλλιεργημένους μποέμ, οι οποίοι εξοργίζουν και ιντριγκάρουν την Cushla ", αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη. "Οι κόσμοι τους απέχουν μεταξύ τους, η Cushla ξέρει ότι μια τέτοια σχέση εγκυμονεί κάθε είδους προβλήματα, αλλά έλκονται ακαταμάχητα ο ένας από τον άλλο. Σε ένα μέρος όπου οι σκόρπιες κουβέντες κοστίζουν ζωές και ο κίνδυνος παραμονεύει στις σκιές, μέσα στο φόβο και την παράνοια, αυτή η παράνομη σχέση ανάμεσα στην Cushla και τον Michael φουντώνει και καίει δυνατά...". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*