Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επιστροφή του Robert Downey Jr. στο MCU είχε αρκετό παρασκήνιο και χρήμα

*
Μετά από μια παύση πέντε ετών, η επιστροφή του Robert Downey Jr. στο MCU ανακοινώθηκε τελικά στο 2024 San Diego Comic Convention. Ο βραβευμένος με Όσκαρ έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο franchise ως Iron Man στο Avengers του 2019: Endgame. Μετά από αυτή την εμφάνιση, όλοι μας πιστέψαμε ότι ο Downey Jr. είχε αποχωρήσει οριστικά από το κινηματογραφικό σκηνικό της Marvel.

Παρ' όλα αυτά, ο αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει τώρα στους κινηματογράφους ως ο Doctor Doom. Πρόκειται να εμφανιστεί ως ο μυθικός ανταγωνιστής στο επερχόμενο Avengers: Doomsday και Avengers: Secret Wars. Η επιστροφή του Robert Downey Jr. φέρεται να κατέστη δυνατή όμως μετά την εκπλήρωση ενός από τους αδιαπραγμάτευτους όρους του: πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριξε ότι ο ηθοποιός του Iron Man έκανε την επιστροφή του στο MCU μόνο αφού επιβεβαιώθηκαν οι Joe και Anthony Russo ως σκηνοθέτες των επερχόμενων ταινιών Avengers.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Variety ο Robert Downey Jr. έθεσε ως όρο για την επιστροφή του τη σκηνοθεσία των Avengers 5 και 6 από τους αδελφούς Russo. «Ήταν οι μόνοι με τους οποίους θα συνεργαζόταν», αποκάλυψε μια εσωτερική πηγή. Εκτός από την απαίτηση που αφορούσε τους Joe και Anthony Russo, ο σούπερ σταρ της Marvel φέρεται να ζήτησε επίσης να ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ. Άλλα αναφερόμενα προνόμια περιλαμβάνουν αποκλειστικό προσωπικό ασφαλείας και έναν καταυλισμό τρέιλερ και για τις δύο ταινίες Avengers.

Ο Robert Downey Jr. φαίνεται ότι άρχισε να ασχολείται με την ιδέα να επιστρέψει στο MCU μόλις τον Ιούνιο του 2024. Μιλώντας στο Variety τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός του Oppenheimer δήλωσε: «Έχω γίνει εκπληκτικά ανοιχτός στην ιδέα... Στην πραγματικότητα κοιτούσα τα στιγμιότυπα που τραβούσαμε και σιγουρευόμουν: ‘Είμαστε ακόμα κάπως εντάξει;’. Και έλεγα: 'Φαινόμαστε αρκετά καλά'».

Η απροσδόκητη επιστροφή του συνοδεύεται και από ένα τεράστιο οικονομικό όφελος για τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Variety. Εκτός από τα προαναφερθέντα οφέλη, το συμβόλαιο επιστροφής του Robert Downey Jr. αναμένεται να του αποφέρει περισσότερα από 80 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ηθοποιός θα κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του στο MCU με το Avengers 5, με τίτλο Avengers: Doomsday, τον Μάιο του 2026. Στη συνέχεια, ο Downey Jr. θα επαναλάβει το ρόλο του Doctor Doom στους Avengers: Secret Wars. Η εμπλοκή του με τη Marvel μετά τις δύο ταινίες Avengers παραμένει άγνωστη τη δεδομένη στιγμή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*