Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δεύτερη σεζον του Fallout θα έχει τους ίδιους πρωταγωνιστές δηλώνουν συντελεστές της σειράς

*
Η δεύτερη σεζόν του Fallout θα περιλαμβάνει τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι μια ανθολογία.

Η πρώτη σεζόν του Fallout έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 10 Απριλίου 2024. Η σειρά, η οποία έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, απέσπασε πρόσφατα 17 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων για το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς και για το βραβείο καλύτερου ηθοποιού δραματικής σειράς (Walton Goggins).


Μιλώντας στο Variety, οι Jennifer Salke και Vernon Sanders της Amazon MGM Studios ρωτήθηκαν αν η 2η σεζόν του Fallout θα περιλαμβάνει τους ίδιους χαρακτήρες με την πρώτη σεζόν ή αν θα μετατραπεί σε ανθολογία.

«Είμαστε προσηλωμένοι στο ταξίδι μας με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Έρχεται μια τόσο σπουδαία 2η σεζόν», δήλωσε η Salke.

Ο Sanders πρόσθεσε: «Ήμασταν τυχεροί γιατί αυτό ήταν το όραμα από την αρχή. Νομίζω ότι είμαστε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, όσον αφορά την επιστροφή της 2ης σεζόν. Δεν έχουμε ακόμη ακριβή ημερομηνία έναρξης, αλλά έχουμε ήδη πάρει τα σενάρια στα χέρια μας και νομίζω ότι οι θεατές της 1ης σεζόν θα λατρέψουν πραγματικά το πού πάμε για τη 2η σεζόν».

«Είδα κάποιες συζητήσεις για το αν πρόκειται για ανθολογία. Και όντως έχει πολλές πόρτες που μπορούμε να ανοίξουμε, πράγμα που είναι η ομορφιά αυτής της ιστορίας», συνέχισε ο Salke. «Αλλά είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό το ταξίδι με τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην 1η σεζόν».

Βασισμένο στο δημοφιλές franchise του βιντεοπαιχνιδιού των Tim Cain και Leonard Boyarsky, στην πρώτη σεζόν του Fallout πρωταγωνιστούν οι Goggins ως The Ghoul/Cooper Howard, Ella Purnell ως Lucy MacLean, Aaron Moten ως Maximus, Kyle MacLachlan ως Hank MacLean, Moisés Arias ως Norm Maclean και Xelia Mendes-Jones ως Dane.

Η 1η σεζόν του Fallout προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Amazon Prime Video. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας της 2ης σεζόν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*