Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η δεύτερη σεζόν του Castlevania: Nocturne έρχεται στο Netflix με το νέο έτος (trailer)

Αν είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον αγαπημένο σκοτεινό κόσμο του Castlevania, τα νέα που σας φέρνουμε είναι καυτά.

Το Castlevania: Nocturne, το spin-off της αρχικής σειράς anime Castlevania του Netflix που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο επιστρέφει με δεύτερη σεζόν. Η σειρά μετά την περσινή επιτυχία της ανανεώθηκε γρήγορα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Geeked Week του Netflix, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα υποδεχθεί το νέο έτος με περισσότερους κυνόδοντες και τρόμο, καθώς η 2η σεζόν του Castlevania: Nocturne έρχεται τον Ιανουάριο.


Το Netflix κυκλοφόρησε ένα teaser trailer που δείχνει περισσότερα τέρατα και μακάβρια πλάσματα, αποκαλύπτοντας τελικά ότι ο Alucard θα επανενωθεί με τον Richter κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω.



Η σχέση του Richter και του Alucard είναι μια κομβική στιγμή στην ιστορία της Castlevania και ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του βιντεοπαιχνιδιού Castlevania: Symphony of the Night, που σημείωσε τερατώδεις πωλήσεις.

«Τώρα μαζί με τον θρυλικό Alucard, ο Richter Belmont και η ομάδα του από κυνηγούς βαμπίρ βρίσκονται σε έναν απελπισμένο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς. «Η Erzsebet Báthory, η Μεσσίας των Βαμπίρ, που ήδη φαίνεται ανίκητη, αναζητά την πλήρη δύναμη της θεάς Sekhmet, ώστε να βυθίσει τον κόσμο στο ατελείωτο σκοτάδι και τον τρόμο».

Το Castlevania: Nocturne προέρχεται από τους απόφοιτους του Castlevania Kevin Kolde και Clive Bradley, ο οποίος είναι και ο δημιουργός/σεναριογράφος. Οι Sam Deats και Adam Deats μοιράζονται τα καθήκοντα της σκηνοθεσίας. Η παραγωγή της σειράς γίνεται από την Project 51 Productions και τα κινούμενα σχέδια για άλλη μια φορά από την Powerhouse Animation Studios.

Τέλος, το Castlevania: Nocturne θα κυκλοφορήσει σε Bluray στις 8 Οκτωβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*