Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cate Blanchett, η Alicia Vikander και ένας τεράστιος εγκέφαλος πρωταγωνιστούν στην ταινία Rumours (trailer)

H Bleecker Street κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την ταινία Rumours, όπου πρωταγωνιστούν η Cate Blanchett και η Alicia Vikander. Η πρεμιέρα του φιλμ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Οκτωβρίου 2024.

Το trailer τονίζει τον παράλογο χαρακτήρα της επερχόμενης κωμωδίας, η οποία επικεντρώνεται σε επτά ηγέτες των πλουσιότερων δημοκρατιών του κόσμου που προσπαθούν όλοι να συντάξουν μια δήλωση για μια παγκόσμια κρίση. Το teaser δεν δείχνει πολλά άλλα, αλλά παραπέμπει σε έναν τεράστιο εγκέφαλο που εμφανίζεται στην ταινία με κάποιο τρόπο.


Το cast συμπληρώνουν οι: Roy Dupuis (Shake Hands with the Devil), Charles Dance (Game of Thrones), Denis Ménochet (The Beasts), Nikki Amuka-Bird (Avenue 5), Rolando Ravello (Three Perfect Daughters), Takehiro Hira (Shōgun) και Zlatko Burić (Triangle of Sadness).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*