Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Cate Blanchett γίνεται παπαράτσι στη σειρά μυστηρίου Disclaimer του Apple TV+

*
Το Apple TV+, σταθερό στην παραγωγή ποιοτικού τηλεοπτικού υλικού, μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από το Disclaimer, την επερχόμενη μίνι σειρά του Alfonso Cuarón με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett.

Η σειρα θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ τον προσεχή Οκτώβριο. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Cuarón, το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2015 της Renée Knight.


«Η φημισμένη δημοσιογράφος Catherine Ravenscroft (Blanchett) έχτισε τη φήμη της αποκαλύπτοντας τα κακώς κείμενα και τις ατασθαλίες των άλλων», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Όταν λαμβάνει ένα μυθιστόρημα από έναν άγνωστο συγγραφέα, συνειδητοποιεί με τρόμο ότι είναι πλέον η πρωταγωνίστρια σε μια ιστορία που εκθέτει τα πιο σκοτεινά της μυστικά. Καθώς η Catherine τρέχει να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του συγγραφέα, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το παρελθόν της πριν καταστρέψει τόσο την ίδια της τη ζωή όσο και τις σχέσεις της με τον σύζυγό της, Robert (Sacha Baron Cohen), και τον γιο τους, Nicholas (Kodi Smit-McPhee)».

Μιλώντας στο Vanity Fair για το Disclaimer, ο Cuarón δήλωσε: «Είναι κάτι τόσο παλιό όσο και η ανθρωπότητα. Έχουμε μια τεράστια δυνατότητα να αποφασίζουμε και να ασκούμε κριτική για τις ζωές των άλλων. Αλλά υπάρχει και μια ευχαρίστηση σε αυτό. Μπορείτε να το δείτε στις μέρες μας στο πόσο εύκολα οι άνθρωποι παρασύρονται. Αυτό είναι ένα κομμάτι της ανθρωπότητας που μας κάνει να νιώθουμε λίγο ανώτεροι, που μας κάνει να νιώθουμε λίγο πιο άνετα με τον εαυτό μας. 'Πάντα υπάρχει κάποιος που είναι λίγο χειρότερος από μένα».

Η Blanchett, εν τω μεταξύ, δήλωσε ότι η σειρά ασχολείται με «αιχμηρές, γρήγορες και διαρκείς κρίσεις». Και πρόσθεσε: «Ίσως προσθέτουμε τις φωνές μας στην κακοφωνία από φόβο μήπως κριθούμε εμείς οι ίδιοι. Είμαστε όλοι οι ήρωες των δικών μας αφηγήσεων, σωστά; Για το σκοπό αυτό, υπάρχει αρκετή μη κολακευτική ανθρώπινη συμπεριφορά που απεικονίζεται στη σειρά».

Είπε ακόμη για τον χαρακτήρα της: «[Υποσυνείδητα] φοβόταν ότι η οργή της θα ξέφευγε από τον έλεγχο και έτσι απέφευγε τις συγκρούσεις, απέφευγε να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή να χάσει την ψυχραιμία της με τους ανθρώπους από φόβο μήπως η οργή της εκραγεί. Η Catherine ήταν για μένα ένα άτομο που παρεξηγήθηκε ως αυτοσυγκρατημένο ή στωικό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν κάποια που δυσκολευόταν να φανταστεί ότι είχε καν το δικαίωμα να αισθάνεται οτιδήποτε».

Στη σειρά Disclaimer πρωταγωνιστούν επίσης οι Kevin Kline, Louis Patridge, Lesley Manville και Ho Yeon Jung. Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς κάνουν πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2024, ενώ νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*