Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ayo Edebiri κυνηγάει μαύρες τρύπες στο πρώτο trailer της ταινίας Omni Loop (trailer)

Έφτασε στο inbox μας το πρώτο trailer για το Omni Loop, μια κωμωδία με τις βραβευμένες με Emmy Ayo Edebiri και Mary-Louise Parker. Αναμένουμε την ταινία στις 20 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους και σε ψηφιακή μορφή.

Το Omni Loop ακολουθεί μια κβαντική φυσικό (την οποία υποδύεται η Parker) που βρίσκεται κολλημένη σε μια χρονική λούπα. Έχει μια μαύρη τρύπα που μεγαλώνει στο στήθος της και μόνο μια εβδομάδα ζωής. Αλλά όταν συναντά μια προικισμένη φοιτήτρια(Edeibiri), υπάρχει μια ευκαιρία να σώσει τη ζωή της - και επίσης να ξεκλειδώσει ενδεχομένως τα μυστήρια του ταξιδιού στο χρόνο.



Μαζί με την Parker, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δραματική σειρά Weeds, και την Edebiri του The Bear, το καστ του Omni Loop περιλαμβάνει τους Hannah Pearl Utt, Chris Witaske, Carlos Jacott, Harris Yulin, Steven Maier και Eddie Cahill, ο οποίος είναι γνωστός από τον ρόλο του ως Tag Jones στα Φιλαράκια.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Bernando Britto, ο οποίος έγραψε επίσης το σενάριο και συμμετείχε στο μοντάζ. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβαν οι Benjamin Cohen, Patrick Donovan και David Hinojosa. Οι Christine Vachon, Pamela Koffler, Christine D'Souza Gelb και Kevin Rowe, εν τω μεταξύ, είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Omni Loop, συμπαραγωγή των A 2AM και Lou Filmproduction, η οποία αποκτήθηκε από τη Magnolia Pictures, έλαβε θετικές κριτικές όταν έκανε την πρεμιέρα της στο South by Southwest τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*