Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η απώλεια συνδρομητών οδήγεί το Netflix σε ακύρωση παραγωγών

*
Η απώλεια συνδρομητών για την πλατφόρμα Netflix μετά από μία δεκαετία και κυρίως η σημαντική πτώση της τιμής της μετοχής της, είχαν άμεσα επακόλουθα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Warp, η διοίκηση της υπηρεσίας steamng αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή μιας σειράς ταινιών και σειρών. Το τμήμα που πλήττεται περισσότερο είναι αυτό που ασχολείται με το animation. Ήδη αποτελεί παρελθόν για την εταιρεία ο Director of Creative Leadership and Development for Original Animation, Phil Rynda αλλά και πολλά ακόμα στελέχη του συγκεκριμένου τομέα. Ακόμα ακυρώθηκε η μεταφορά του The Twits του Roald Dahl, η σειρά Bone που βασίζεται στο comic του Jeff Smith αλλά και το Toil And Trouble της Lauren Faust. Το προηγούμενο διάστημα ακυρώθηκε η ταινία Bright 2, όπου θα πρωταγωνιστούσε ο Will Smith.

Το τοπίο γύρω από τις ταινίες και σειρες του Neflix που έχουν ακυρωθεί παραμένει αβέβαιο, πάντως μεγάλες επιτυχίες όπως τα Stranger Things, The Witcher, Arcane και Squid Game, παραμένουν ασφαλείς. Ασφαλώς, στη μέση βρίσκεται και ο ανταγωνισμός από τα Disney+, Prime Video, Apple TV+ και HBO Max, που αναγκάζουν το Netflix να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο.


Από εκεί και πέρα η εταιρεία έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη χρήση του ίδιου λογαριασμού από διαφορετικά νοικοκυριά. Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει το χαρακτηριστικό "Add an Extra Member", όπου έναντι $2,99 ανά μήνα θα υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης στον ίδιο λογαριασμό, μελών που κατοικού σε διαφορετική διεύθυνση. Προς το παρόν, οι αντιδράσεις του κοινού σε δημοφιλή forums είναι κάτι παραπάνω από αρνητικές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*