Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Anna Kendrick είναι η “Woman of the Hour” στο νέο αστυνομικό θρίλερ του Netflix (trailer)

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το θρίλερ του Netflix «Woman of the Hour» που σκηνοθετεί η Anna Kendrick, η οποία πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία. Θα κυκλοφορήσει στην υπηρεσία streaming τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η ταινία αφορά «την παράξενη, αλλά πλήρως αληθινή, ιστορία μιας επίδοξης ηθοποιού στο Los Angeles της δεκαετίας του 1970 και ενός κατά συρροή δολοφόνου που βρίσκεται στη μέση ενός πολυετούς δολοφονικού ξεσπάσματος, οι ζωές των οποίων διασταυρώνονται όταν συμμετέχουν σε ένα επεισόδιο του The Dating Game», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.


Δείτε το νέο trailer του Woman of the Hour παρακάτω:



Η Kendrick κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους με το Woman of the Hour. Είναι γνωστή για τον ρόλο της Jessica Stanley στις ταινίες Twilight και της Beca Mitchell στο franchise Pitch Perfect. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το Up in the Air (2009), το Scott Pilgrim vs. the World (2010), το 50/50 (2011), το Drinking Buddies (2013), το The Last Five Years (2014), το Mike and Dave Need Wedding Dates (2016), το A Simple Favor (2018) και το Noelle (2019), μεταξύ άλλων. Επιπλέον, η Kendrick είναι η φωνή της Poppy στις ταινίες Trolls της DreamWorks Animation.

Μαζί με την Kendrick, στο Woman of the Hour πρωταγωνιστούν οι Daniel Zovatto, Tony Hale, Nicolette Robinson, Pete Holmes, Autumn Best, Kathryn Gallagher και Kelley Jakle.

Το σενάριο γράφτηκε από τον Ian McDonald. Ο McDonald και ο Kendrick είναι και οι δύο εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας μαζί με τους Stuart Ford, Zach Garrett, Miguel A. Palos, Jr., Joe Penna, Matthew Helderman, Luke Taylor, Paul Barbeau, Sean Patrick O'Reilly, Andrew Deane και Stephen Crawford. Οι Roy Lee, Miri Yoon, J.D. Lifshitz και Raphael Margules είναι οι παραγωγοί.

Έχοντας κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2024 (όπου έλαβε θετικές κριτικές), η ταινία Woman of the Hour θα κυκλοφορήσει τώρα στο Netflix στις 18 Οκτωβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*