Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Angelina Jolie μεταμορφώνεται στη θρυλική Μαρία Κάλλας στο πρώτο teaser του Maria στο Netflix (trailer)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Maria, το οποίο μας προετοιμάζει για το επερχόμενο δράμα του Pablo Larraín για την Ελληνίδα θρυλική τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Το teaser trailer κάνει μια αναδρομή στη ζωή της Κάλλας, η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών, καθώς εξετάζει την πορεία της ζωής της. Η ταινία θα εξιστορεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της Κάλλας, καθώς προσπαθεί να αποφύγει τη ζωή στο επίκεντρο της δημοσιότητας.


“Η ταινία παρακολουθεί την Ελληνοαμερικανιδα σοπράνο καθώς αποσύρεται στο Παρίσι μετά από μια λαμπερή και ταραχώδη ζωή στο δημόσιο βίο. Η ταινία “Maria” ακολουθεί τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες μέρες της, καθώς η ντίβα αναμετράται με την ταυτότητα και τη ζωή της”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Larraín σε σενάριο του δημιουργού του Peaky Blinders, Steven Knight. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Pierfrancesco Favino (The Hummingbird), Alba Rohrwacher (La Chimera), Haluk Bilginer (Winter Sleep), Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog) και Valeria Golino (Portrait of a Lady on Fire). Παραγωγός είναι ο Juan de Dios Larraín, ο Lorenzo Mieli και ο Jonas Dornbach. Η ταινία είναι μια παραγωγή των The Apartment, Fabula και Komplizen & Fremantle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*