Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ana De Armas πρωταγωνιστεί στο From the World of John Wick: Ballerina (trailer)

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας From the world of John Wick: Ballerina και φαίνεται ότι θα αφήσει και τους πιο δύσκολους fans της σειράς ταινιών John Wick ευχαριστημένους.

To Ballerina είναι μια νέα ταινία δράσης με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas που αποτελεί (εμφανώς) spin-off της δημοφιλούς σειράς John Wick. Σε σκηνοθεσία του Len Wiseman, η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών τον ερχόμενο Ιούνιο.


“Λαμβάνοντας χώρα κατά τη διάρκεια των γεγονότων του John Wick: Chapter 3 – Parabellum, το Ballerina ακολουθεί την Eve Macarro (Ana de Armas) που ξεκινά την εκπαίδευσή της στις παραδόσεις των δολοφόνων Ruska Roma”, αναφέρει το επίσημο λογότυπο.

Η Rooney, την οποία είχε υποδυθεί προηγουμένως η Unity Phelan στο John Wick: Chapter 3 – Parabellum, είναι μια μπαλαρίνα που αναζητά εκδίκηση μετά τη δολοφονία της οικογένειάς της. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane, Sharon Duncan-Brewster, David Castañeda και ο εκλιπών Lance Reddick.

Ο Keanu Reeves επανέρχεται επίσης στον ρόλο του ως John Wick .

“Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό”, δήλωσε προηγουμένως η de Armas στο Collider για την ταινία. “Είναι πραγματικά συναρπαστικό. Είναι επικίνδυνη, είναι σέξι, είναι πολύ John Wick. Νομίζω ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί. Είμαι προκατειλημμένη. Φυσικά, μου αρέσει η ταινία, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ ωραία. Θα είναι καταπληκτική”.

Ο Wiseman είχε σκηνοθετήσει στο παρελθόν τις ταινίες Underworld του 2003, Underworld του 2006: Evolution, το 2007 το Live Free or Die Hard και το 2012 το Total Recall. Το σενάριο γράφτηκε από τον Shay Hatten, ενώ οι Rebecca Angelo, Lauren Schuker Blum, Emerald Fennell, Michael Finch και Wiseman πιστώνονται με τη συμβολή “πρόσθετου λογοτεχνικού υλικού (που δεν εμφανίζεται στην οθόνη) από το Writers Guild of America. Ο Reeves ήταν παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Basil Iwanyk, Erica Lee και Chad Stahelski.

Η ταινία “From the World of John Wick: Ballerina” θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*