Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Amazon MGM Studios δουλεύει στην επιστροφή του Robocop στην τηλεόραση!

*
Η Amazon MGM Studios φαίνεται να ετοιμάζει τη μεταφορά του Robocop στην τηλεόραση, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η νέα σειρά θα βασίζεται στην ταινία του 1987 και του σκηνοθέτη Paul Verhoeven και το σενάριό της θα επιμεληθεί ο Peter Ocko (The Office, The Leftovers, Black Sails, Lodge 49).

Στην παραγωγή συμμετέχει ακόμη ο James Wan και η εταιρεία του Atomic Monster, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε πολλές ταινίες όπως τα Aquaman and the Lost Kingdom, Night Swim και Salem’s Lot, ενώ και το budget της θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια δολάρια για την πρώτη σεζον.


Η σειρά θα ακολουθεί την ίδια ιστορία με την ταινία, όπου μια εταιρεία τεχνολογίας θα συνεργαστεί με την αστυνομία για τη δημιουργία ενός υβριδικού χαρακτήρα που θα είναι μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ και θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Στην θρυλική ταινία του 1987, πρωταγωνιστής ήταν ο Peter Weller στο ρόλο του Alex Murphy, ενός αστυνομικού που δολοφονείται σε μια αστυνομική επιχείρηση. Η πρώτη ταινία Robocop θεωρείται μία από τις πλέον κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας των περασμένων δεκαετιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*