Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Alicia Vikander και ο Jude Law πρωταγωνιστούν στο ιστορικό δράμα Firebrand (trailer)

Η Roadside Attractions αποκάλυψε ένα νέο trailer για την ταινία Firebrand, όπου πρωταγωνιστεί η Alicia Vikander στον ρόλο της Katherine Parr, της έκτης και τελευταίας γυναίκας του βασιλιά Ερρίκου του όγδοου. Συμπρωταγωνιστούν οι: Jude Law ως Henry VIII, Eddie Marsan, Ruby Bentall, Bryony Hannah, Sam Riley και Maia Jemmett. Το ιστορικό δράμα θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιουνίου 2024.

"Στην αιματοβαμμένη Αγγλία των Tudor, η δύο φορές παντρεμένη, επιτυχημένη και μορφωμένη Katherine Parr (Vikander), συμφωνεί απρόθυμα να γίνει η έκτη σύζυγος του τυραννικού βασιλιά Henry VIII. Η συγκατάθεσή της να τον παντρευτεί εγκυμονεί μεγάλο προσωπικό κίνδυνο, δεδομένου ότι οι προκάτοχοί της είτε εξαφανίστηκαν, είτε αποκεφαλίστηκαν, είτε βρέθηκαν νεκρές. Όταν ο Ερρίκος τη διορίζει ως Αντιβασιλέα, την κυβερνήτη του έθνους κατά τη διάρκεια της απουσίας του, όταν αναχωρεί για να πολεμήσει στο εξωτερικό, ανοίγει για εκείνη ένας επικίνδυνος δρόμος. Οι αυλικοί του Ερρίκου, υποπτευόμενοι ότι συμπαθεί τις ριζοσπαστικές προτεσταντικές πεποιθήσεις που έχουν ριζώσει στο βασίλειο και αποτελούν απειλή για τη δύναμή τους, σχεδιάζουν εναντίον της και αμφισβητούν την πιστότητά της στον όλο και πιο άρρωστο και παρανοϊκό Βασιλιά".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*