Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 5η σεζόν του The Boys θα είναι και η τελευταία σύμφωνα με τον Eric Kripke

*
Το τέλος είναι πλεον κοντά για το The Boys. Ο showrunner Eric Kripke επιβεβαίωσε ότι η δημοφιλής σειρά του Prime Video θα ολοκληρωθεί με την επερχόμενη πέμπτη σεζόν της.

Σε δήλωσή του στο X, ο Kripke έγραψε: «[The Boys] Η εβδομάδα πρεμιέρας της 4ης σεζόν είναι μια καλή στιγμή για να το ανακοινώσουμε: Η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία σεζόν! Πάντα ήταν το σχέδιό μου, απλά έπρεπε να είμαι επιφυλακτικός μέχρι να πάρω το τελικό ΟΚ από τη Vought. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φέρω την ιστορία σε μια αιματηρή, επική, υγρή κορύφωση. Δείτε την 4η σεζόν σε 2 ΗΜΕΡΕΣ, γιατί το τέλος έχει αρχίσει!»


Οι τρεις πρώτες σεζόν του The Boys, καθώς και η πρώτη σεζόν του Gen V αλλά και του The Boys Presents: Diabolical, είναι διαθέσιμα για streaming στο Prime Video.

Η 4η σεζόν του The Boys κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου 2024.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*