Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η 3η σεζόν του Invincible έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και έρχεται χωρίς διάλειμμα (trailer)

Το πρώτο teaser trailer της 3ης σεζόν του Invincible είναι εδώ, παρουσιάζοντας όχι μόνο την επερχόμενη σεζόν, αλλά και αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στο Prime Video.

Στο trailer βλέπουμε τον Mark (Steven Yeun) να δέχεται επίσκεψη από τον Cecil Stedman (Walton Goggins), τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Άμυνας, σε ένα εστιατόριο. Ο Stedman επιπλήττει τον Mark για τον λόγο που δεν έχει προετοιμαστεί για να πολεμήσει κανέναν Viltrumite και ο Mark σπάει τον τέταρτο τοίχο αναφέροντας αστειευόμενος πως προετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν.


Στη συνέχεια, η συζήτηση γυρνάει τσην επερχόμενη μάχη και αποκαλύπτεται ότι η 3η σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video στις 6 Φεβρουαρίου 2024 και ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει διακοπή στα μέσα της σεζόν.



Βασισμένο στη σειρά κόμικς των Robert Kirkman, Cory Walker και Ryan Ottley, το Invincible περιγράφεται ως μια σειρά γεμάτη αγωνία, δράση και συναισθήματα. Στη διασκευή συμμετέχουν με τις φωνές τους οι Steven Yeun, Sandra Oh, J.K. Simmons, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Walton Goggins, Zazie Beetz, Mark Hamill, Chris Diamantopoulos και άλλοι.

Στα νέα μέλη του καστ της 2ης σεζόν περιλαμβάνονται επίσης οι Sterling K. Brown, Rob Delaney, Calista Flockhart, Phil LaMarr, Luke MacFarlane, Tatiana Maslany, Scott McNairy, Jay Pharoah, Ella Purnell, Tim Robinson, Ben Schwartz, Rhea Seehorn, Lea Thompson, Paul F. Tompkins, Shantel VanSanten και Peter Cullen.

Η 1η σεζόν του Invincible είχε ως επίκεντρο τον Mark Grayson, ένα 17χρονο αγόρι που αρχίζει να αναπτύσσει υπερδυνάμεις όπως υπερδύναμη, πτήση και υπερταχύτητα. Στη συνέχεια αρχίζει να εκπαιδεύεται για να χρησιμοποιεί τις ικανότητές του υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, Nolan Grayson, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ισχυρούς υπερήρωες στη Γη, ο Omni-Man. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*