Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hellbound: Επιστρέφει για δεύτερη σεζόν τον Οκτώβριο στο Netflix (trailer)

To Hellbound επιστρέφει στο Netflix με τη δεύτερη σεζόν του στις 25 Οκτωβρίου 2024. Τη νοτιοκορεατική σειρά σκηνοθετεί ο Yeon Sang-ho (Train to Busan) και βασίζεται στο ομώνυμο, δικό του webtoon. Με την ευκαιρία της ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας, η πλατφόρμα video streaming κυκλοφόρησε ένα νέο trailer.

«Ο Jung Jinsu, ιδρυτής της θρησκευτικής οργάνωσης The New Truth, επιστρέφει αφού καταδικάστηκε στην κόλαση για αρκετά χρόνια. Με την επιστροφή του, συνειδητοποιεί την επιταγή της The New Truth και η πιο ακραία αίρεση της, η Arrowhead, κυβερνά τώρα την κοινωνία. Αλλά όταν ο Jinsu ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μόνος που επέστρεψε στη χώρα των ζωντανών, ψάχνει να καταλάβει τι έχει κάνει η ανάσταση σε - και για - εκείνον. Είναι η ανάσταση πραγματικά καταδίκη, όπως κηρύττει η The New Truth, ή θα μπορούσε να είναι ο δρόμος προς την αληθινή σωτηρία;».


Πρωταγωνιστούν οι: Kim Sung-cheol ως Jung Jinsu, Kim Hyun-joo ως Min Hyejin, Kim Shin-rock ως Park Jungja, Moon So-ri ως Senior Secretary Lee, Lee Dong-hee ως Kim Jeongchil, Cho Dong-in ως Pinwheel, Moon Geun-young ως Ms. Sunshine, Im Sung-jae ως Cheon Sehyeong, Yang Ik-june ως Jin Kyunghun, Lee Re ως Jin Heejung και Hong Eui-joon ως Kim Sungjip.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*