Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Demi Moore πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου The Substance (trailer)

Η Mubi αποκάλυψε το teaser trailer για το The Substance, τη σατιρική ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία Coralie Fargeat με πρωταγωνίστριες τις Demi Moore και Margaret Qualley.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερου σεναρίου στο Φεστιβάλ Καννών 2024 και τα δικαιώματα της αποκτήθηκαν γρήγορα από τη Mubi για κινηματογραφική κυκλοφορία.


Το The Substance αναφέρεται σε μια ξεθωριασμένη διάσημη ηθοποιό που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα φάρμακο της μαύρης αγοράς, μια ουσία που δημιουργεί προσωρινά μια νεότερη, καλύτερη εκδοχή του εαυτού της.

«Η Ντέμι Μουρ δίνει μια ερμηνεία καριέρας ως Elizabeth Sparkle, μια πρώην πασίγνωστη ηθοποιό που έχει περάσει την ακμή της και ξαφνικά απολύεται από την τηλεοπτική εκπομπή εκγύμνασης της από τον αποκρουστικό επικεφαλής του στούντιο Harvey (Dennis Quaid)», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Τότε υποκύπτειστην ευκαιρία που της παρουσιάζεται από ένα μυστηριώδες νέο φάρμακο: The Substance. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ένεση και ξαναγεννιέται -προσωρινά- ως η πανέμορφη, εικοσάχρονη Sue (Margaret Qualley). Ο μόνος κανόνας; Ο χρόνος πρέπει να είναι μοιρασμένος: ακριβώς μία εβδομάδα στο ένα σώμα και μετά μία εβδομάδα στο άλλο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Μια τέλεια ισορροπία. Τι μπορεί να πάει στραβά;»

Το Substance σκηνοθετεί η Coralie Fargeat, η οποία στο παρελθόν είχε αναλάβει το θρίλερ Revenge. Στο πλευρό των Moore και Qualley πρωταγωνιστούν οι Dennis Quaid, Gore Abrams, Hugo Diego Garcia, Olivier Raynal και Tiffany Hofstetter.

Το “The Substance” θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*