Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gladiator II: Το νέο trailer επιβεβαιώνει τη σύνδεση ανέμεσα στον Lucious και τον Maximus (trailer)

Το νέο trailer του Gladiator II μας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να παρακολουθήσουμε πλάνα από την επερχόμενη ταινία του Ridley Scott, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Χρόνια μετά τον θάνατο του σεβαστού ήρωα Maximus στα χέρια του θείου του, ο Lucius (Paul Mescal) αναγκάζεται να μπει στο Κολοσσαίο αφού το σπίτι του διαλύεται από τους τυραννικούς Αυτοκράτορες που τώρα οδηγούν τη Ρώμη με σιδερένια πυγμή. Με την οργή στην καρδιά του και το μέλλον της Αυτοκρατορίας να διακυβεύεται, ο Lucious πρέπει να κοιτάξει στο παρελθόν του για να βρει δύναμη και τιμή για να επιστρέψει τη δόξα της Ρώμης στον λαό της, αναφέρει η σύνοψη.


Πρωταγωνιστούν οι: Paul Mescal ως Lucius, γιος της Lucilla και ανηψιός του Αυτοκράτορα Commodus, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Fred Hechinger, May Calamawy, Lior Raz, Connie Nielsen που επιστρέφει στον ρόλο της Lucilla και Derek Jacobi ως Gracchus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*