Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Girl You Know It’s True: Μια ταινία για τη σκανδαλώδη καριέρα των Milli Vanilli (trailer)

Η Vertical κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το επερχόμενο μουσικό δράμα Girl You Know It’s True, όπου πρωταγωνιστούν ο Tijan Njie και ο Elan Ben Ali οι οποίοι υποδύονται τους Milli Vanilli.

«Επικεντρώνεται γύρω από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σκανδάλου που αφορά τους χορευτές Robert Pilatus (Njie) και Fabrice Morvan (Ali) στα τέλη της δεκαετίας του 1980, που αποτελούσαν τους Milli Vanilli. Καθοδηγούμενοι από τον μουσικό παραγωγό Frank Farian, έγιναν παγκόσμιοι αστέρες με τρεις Νο. 1 επιτυχίες στις Η.Π.Α. Αλλά μόνο ένας μικρός κύκλος μυημένων γνωρίζει ότι το ντουέτο δεν τραγουδούσε στην πραγματικότητα, αλλά συγχρονιζόταν με τις φωνές δύο άλλων καλλιτεχνών. Στο απόγειο της φήμης τους, οι Milli Vanilli κέρδισαν ένα βραβείο Grammy, αλλά η κατάσταση στα παρασκήνια κλιμακώθηκε και η πίεση στον Rob και τον Fab αυξήθηκε. Όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, βρέθηκαν βυθισμένοι σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της μουσικής».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*