Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για συγκρούσεις μας ετοιμάζει το trailer για το δεύτερο μισό της τρίτης σεζόν του Bridgerton (trailer)

Το επίσημο τρέιλερ για το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton είναι εδώ και συνεχίζει λίγα δευτερόλεπτα μετά τις τελευταίες στιγμές του πρώτου μέρους.

«Αγαπημένε μου ευγενικέ αναγνώστη, χθες το βράδυ, μια ανακοίνωση ήρθε με μεγάλη ταχύτητα», ανοίγει το trailer η Lady Whistledown με τη φωνή της Julie Andrews, καθώς παίζουν πλάνα της Penelope (Nicola Coughlan) και του Colin (Luke Newton) που ανακοινώνουν τα νέα του αρραβώνα τους στους Bridgertons.


Κατά τη διάρκεια της δίλεπτης ματιάς στα επερχόμενα επεισόδια, η Eloise (Claudia Jessie) παλεύει με την είδηση ότι ο αδελφός της και η πρώην κολλητή της αρραβωνιάστηκαν, δεδομένου ότι εκείνη γνωρίζει το μεγάλο μυστικό της Pen Whistledown και ο Colin όχι. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να απειλήσει ότι θα πει στον Colin την αλήθεια αν η Pen αρνηθεί να το κάνει η ίδια.

Η τρίτη σεζόν του Bridgerton, στο δεύτερο μέρος της, ξεκινά αμέσως μετά το πρώτο μέρος, όπου ο Colin βοήθησε την Pen με την αυτοπεποίθησή της στο γάμο, οδηγώντας την στο φλερτ του λόρδου Debling (Sam Phillips) και τελικά στον αρραβώνα με τον τρίτο αδελφό Bridgerton.

Σε άλλα σημεία της σεζόν, η Eloise έγινε φίλη με την Cressida Cowper (Jessica Madsen), ο John Stirling (Victor Alli) κέντρισε το ενδιαφέρον της Francesca (Hannah Dodd) και ο Benedict (Luke Thompson) βρήκε κάποια με την οποία ίσως θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο.

Το δεύτερο μέρος της τρίτης σεζόν του Bridgerton κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*