Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για μια απίθανη περιπέτεια μάς προετοιμάζει το trailer του Moana 2

*
Στο πλαίσιο της D23 η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Moana 2. Στο πολυαναμενόμενο sequel η Auli’i Cravalho υποδύεται τη Moana και ο Dwayne Johnson τον Maui. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024 και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David G. Derrick Jr.

“Στο Moana 2, η Moana και ο Maui συναντιούνται μετά από τρία χρόνια για ένα συναρπαστικό ταξίδι με επίδοξους θαλασσοπόρους. Έχοντας λάβει μια απροσδόκητη κλήση από τους προγόνους της, η Moana πρέπει να ταξιδέψει δια θαλάσσης στη μακρινή Ωκεανία και στα επικίνδυνα νερά της, για μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχει βιώσει ως τώρα”.


Το cast του Moana 2 περιλαμβάνει επίσης τους: Rachel House, Temuera Morrison, Nicole Scherzinger, Hualālai Chung, David Fane, Rose Matafeo, Awhimai Fraser, Gerald Ramsey, Tautai Vasa και Khaleesi Lambert-Tsuda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*