Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για επικίνδυνες αποστολές προϊδεάζει το trailer της ταινίας Chicken Run: Dawn of the Nugget

To Netflix δημοσίευσε το επίσημο teaser trailer της ταινίας Chicken Run: Dawn of the Nugget, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Στο επίκεντρο του video βρίσκεται η επόμενη μεγάλης δυσκολίας αποστολή της Ginger, καθώς αυτή και η ομάδα της εισβάλλουν σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη εγκατάσταση όπου συναντούν τον άνθρωπο που απειλεί την ελευθερία τους. Κάνει επίσης αναφορά επιστροφή της νέμεσης της Ginger, δηλαδή της κυρίας Tweedy, στην οποία δανείζει τη φωνή της η Miranda Richardson.


"Έχοντας αποδράσει από τη φάρμα της Tweedy αψηφόντας τον θάνατο, η Ginger βρήκε επιτέλους το όνειρό της – ένα γαλήνιο καταφύγιο σε νησί για ολόκληρο το κοπάδι, μακριά από τους κινδύνους του ανθρώπινου κόσμου. Όταν αυτή και ο Rocky εκκολάπτουν ένα κοριτσάκι που το λένε Molly, η ευτυχία της Ginger φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Αλλά πίσω στην ηπειρωτική χώρα ολόκληρο το είδος των κοτόπουλων αντιμετωπίζει μια νέα και τρομερή απειλή. Για τη Ginger και την ομάδα της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους σκληρά κερδισμένη ελευθερία - αυτή τη φορά, εισβάλλουν!.

Ακούγονται οι φωνες των Thandiwe Newton ως Ginger, Zachary Levi ως Rocky, Bella Ramsey ως Molly, Jane Horrocks ως Babs, Imelda Staunton ως Bunty, Lynn Ferguson ως Mac, Josie Sedgwick-Davies ως Frizzle, David Bradley ως Fowley, Romesh Ranganathan ως Nick, Daniel Mays ως Fetcher, Nick Mohammed ως Dr. Fry, Miranda Richardson ως Mrs. Tweedy και Peter Serafinowicz ως Reginald Smith.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*